Acasa | Despre noi

Despre noi

Deschiderea produsă de anii '90 a impus în domeniul comunicărilor de tip științific și profesional o diversitate de manifestări susținute de o creștere vertiginoasă a apetitului informațional și de rapiditatea de transmitere a informațiilor propuse de Internet și noile sisteme tehnologice revoluționare.
 
Informațiile din toate domeniile profesionale, expertiza și know-how-ul profesional au devenit produse de larg consum iar congresele, expozițiile, simpozionele, târgurile și alte forme de evenimente, vehicule de transmitere dar și de consum a acestora.
 
Capacitatea enormă de absorbție a publicului român, a permis manifestarea din abundență a unor astfel de evenimente și a impus în mod evident și necesitatea organizării lor în mod riguros, structurat și profesionist.
 
De 20 ani Ralcom Exhibitions este un partener esențial în industria organizării de conferințe și congrese profesionale atât pentru organizații guvernamentale, cât și pentru organizații din domeniul public și privat.
 
În calitate de arhitecți de evenimente, Ralcom Exhibitions s-a ocupat de organizarea a peste 220 de evenimente, 80 conferințe și congrese naționale și internaționale, având un activ mediu în ultimii trei ani de 5.200 participanți pe an.
 
Pentru noi rapiditatea de circulație a informațiilor se traduce în rapiditate în reacții, capacitate de previziune, flexibilitate, dar și minuțiozitate.
 
Datorită know-how-ului, expertizei și tehnologiei de care dispune, Ralcom Exhibitions oferă garanția unui eveniment bine organizat, profitabilitate și satisfacție atât pentru clienți, cât și pentru beneficiarii și partenerii evenimentului.
 
În viziunea noastră, un eveniment este de succes cand totul decurge în mod profesionist, evenimentul are personalitatea dorită de client și este asigurat un cadru bine definit în acord cu standardele europene din domeniul comunicării.
 
Ne place să ne surprindem clienții dând atenție micilor detalii care produc marile efecte și încântare atât pentru gazde, cât și pentru oaspeți.
 
Liviu Rădăcineanu                                    Monica Bozieniță
Director General                                        Director Executiv

 
 

Vezi toate evenimentele Calendar Evenimente

Evenimente incheiate recent

Perioada: 29.05.2019 - 01.06.2019, Hotel Ramada, Sibiu, România

CNP 2019

vezi website

Perioada: 08.05.2019 - 12.05.2019, Centrul Internațional de Conferințe Sinaia

SRATI 2019

vezi website

Perioada: 18.04.2019 - 20.04.2019, Pullman World Trade Center, București

ACPR 2019

vezi website

Perioada: 29.03.2019 - 30.03.2019, Complex Palas, Iași, România

CNFP 2019

vezi website