Acasa | Afilieri

Afilieri

 
 
Ralcom Exhibitions este, începand cu 1997, membru fondator al Romanian Convention Bureau (RCB), Asociația Națională a Organizatorilor Profesioniști de Conferințe și Expoziții.

RCB este o entitate non-guvernamentală și non-profit care acționează deopotrivă în beneficiul membrilor săi și al clienților acestora locali și internaționali. Din 1999, RCB este membru în cea mai complexă și prestigioasă organizație profesională mondială din industria de reuniuni, International Congress and Convention Association (ICCA).

Preocupările RCB răspund nevoii de a unifica eforturile entităților din România implicate în organizarea de evenimente, pentru generarea unei atitudini profesionale responsabile, bazată pe expertiză și competitivitate. RCB urmărește să determine, să îmbunătățească și să globalizeze acceptarea și interesul general față de România ca destinație europeană atractivă și strategică pentru evenimente și turism de afaceri.

Monitorizarea respectării deontologiei și practicilor profesionale specifice, clasificarea și omologarea spațiilor și facilităților pentru conferințe și expoziții, facilitarea accesului României în sistemele internaționale de selecție pentru destinații de evenimente, afilierea la asociațiile internaționale, recunoașterea calității de consultant avizat a RCB - toate acestea sunt numai câteva dintre obiectivele asociației.

Beneficiarii și partenerii RCB sunt diverse instituții publice și guvernamentale, asociații și companii din România și din străinatate, care fie solicită consultanță RCB în identificarea unui integrator sau a unor furnizori de servicii dedicate prin selecții de oferte, fie abordează direct membrii RCB pentru contractarea serviciilor profesioniste. 

 
 

Vezi toate evenimentele Calendar Evenimente

Evenimente incheiate recent

Perioada: 29.05.2019 - 01.06.2019, Hotel Ramada, Sibiu, România

CNP 2019

vezi website

Perioada: 08.05.2019 - 12.05.2019, Centrul Internațional de Conferințe Sinaia

SRATI 2019

vezi website

Perioada: 18.04.2019 - 20.04.2019, Pullman World Trade Center, București

ACPR 2019

vezi website

Perioada: 29.03.2019 - 30.03.2019, Complex Palas, Iași, România

CNFP 2019

vezi website